Innovative måder at benytte SMS i din kampagne

Der er efterhånden flere og flere forskellige platforme, hvor man kan nå ud til sine kunder. Ud over at reklamere i sin butik, kontor eller hvor man nu er, kan man sende annoncer ud i aviser, på Facebook og så videre. Og hvis man vil dække alle områder, må man ikke glemme at have en god SMS-kampagne! Det er den perfekte måde at nå direkte ud til sine kunder på få sekunder. De fleste har alligevel deres telefon ved hånden lige meget hvor de er, så chancen for at sms’en bliver set er stor. Desuden kan man med en sms nå folk, selvom de ikke har internet, hvilket er en stor bonus. Men hvordan benytter man sms’er i sin kampagne? Jo ser du, der er mange innovative måder at nå ud til sine kunder på den allerbedste måde.

sms

For eksempel kan man bruge sms’er som en måde at få hurtig feedback. Det tager kun to sekunder for en kunde at læse en sms, og hvis de har haft en god oplevelse (eller en rigtig dårlig en af slagsen for den sags skyld), er det nemt at give sin mening til kende. Jo lettere man gør det, jo større burde antallet af besvarelser være. De forskellige svar kan samtidig give et hint om hvem ens hovedmålgruppe er, så man nemmere kan målrette kampagnen til dem. Det er nemlig vigtigt at sms’erne er relevante, så kunden ikke bliver trætte af kampagnen i stedet for at blive inspireret. Det er vigtigt ikke at støde kunderne væk, så lad endelig være med at spamme dem.

Bliv mere personlig med SMS’erne

Sms’er er en nem måde at virke mere personlig. De korte beskeder bruges traditionelt set mellem venner eller familiemedlemmer som en måde at dele korte informationer, så man ikke er nødt til at ringe til hinanden. Så når man får en sms fra et firma eller en butik, virker det også personligt. Specielt hvis kundens navn står i sms’en. Det er en innovativ måde at komme i kontakt med den enkelte kunde

Det er en oplagt mulighed at sende tilbud til sine kunder via sms. Der er jo ikke noget der gør én gladere end at modtage en sms med et godt tilbud. Tilbuddet kan gøre modtageren mere positivt indstillet til ens forretning, og ikke mindst minde dem om alle de andre ting i butikken, de bare ikke kan undvære. Hvis kampagnen går ud på at få flere kunder i butikken, kan man for eksempel udbyde en rabat, hvis kunden skal komme og vise sms’en.

Tænk ud af boksen, hvis du bestemmer dig for at bruge sms’er som en del af din kampagne. Der er mange gode råd til hvordan SMS-kampagner skal gøres rigtigt, men ingen facitliste, så vær innovativ og kom i kontakt med kunderne med en kort besked – og se resultater!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *